Over dit blog

Christiaan van Meurs

AUTHOR / BLOGGER

Ruim 20 jaar actief op het snijvlak van onderwijs, media en ICT. Ik blog graag over nieuwe ontwikkelingen op het vlak van educatieve technologie #telic. Op deze blog deel ik graag mijn ervaringen met ict en leren. Ik schrijf op dit Edublog over Online didactiek, blended leren, educatieve toepassingen en de AVG. daarnaast volg ik de ontwikkelingen van Microsoft op de voet waarbij ik me vooral richt op Teams als ELO en de integratie van onder meer Sharepoint en Copilot. De inhoud van deze site mag door de lezer overgenomen of gedeeld worden met bronvermelding (CC BY-NC), maar niet voor commerciële toepassingen.

Kennis verzamelen en delen over de toepassing van ICT en educatieve technologie in onderwijs op deze blog is voor mij leuk en relevant, dus ik kom ook graag in contact met anderen die de inzet van leertechnologie in het onderwijs verder willen brengen. Voel je vrij een berichtje te sturen via LinkedIn of deze website. Ook uitwisselen van een link naar een ander blog is daarbij mogelijk.

Comments are closed.